Huisartsenpraktijk Homerus

Huisartsenpraktijk Homerus

Trojestraat 60
1363 VL Almere

Telefoonnummers:

Praktijknummer: 036 5397390 (bij SPOED kies 1)

Openingstijden

Maandag tm vrijdag 08:00 - 17:00 uur
Woensdag: Avondspreekuur tot 20:00 uur

Maak een keuze

Vaccinatieplanner

Wij gebruiken vaccinatieplanner.nl om het iedereen zo makkelijk mogelijk te maken een vaccinatie tegen Corona te krijgen.

Huidige vaccin: AstraZeneca. (Op dit moment is er geen enkel zicht op een ander vaccin voor deze groep)

Komende prikdata: 17 juni en 13 juli.

U krijgt per email een digitale uitnodiging toegestuurd, met daarin informatie over de vaccinatie data en alle andere nodige informatie vanuit Rijksoverheid. Bij deze email zit een code waarmee u zichzelf kunt aanmelden voor de vaccinatie, waarbij u ook direct een plek reserveert voor de tweede vaccinatie bij voorkeur na 12 weken, minimaal 10 weken. U heeft 2 vaccins nodig voor een goede bescherming tegen Corona.
Let op: op dit moment heeft het RIVM plotseling weer nieuwe adviezen bedacht omtrent de minimale (6 weken) en maximale wachttijd (14 weken). Dit is niet makkelijk zo maar te veranderen omdat voor een grote groep mensen al prikdata zijn toegewezen, omdat we rekening moeten houden met de planning van 11 vaccins uit 1 ampul en omdat we ook voldoende ruimte en personeel moeten hebben om aan alle richtlijnen te kunnen voldoen. We vragen om uw begrip en geduld, we doen ons best een passende oplossing te vinden. 

Klik hier om u aan te melden en uw afspraak in te plannen of om u aan te melden op de wachtlijst.
Als u nog geen uitnodiging heeft ontvangen, maar wel graag snel gevaccineerd wil worden, mail ons uw naam, geboortedatum en mobiele nummer, dan zetten we u op een wachtlijst.

Wilt u weten of uw vaccinaties goed geregistreerd staan? kijk dan op www.mijn.rivm.nl en log in met uw DigiD. Let op: het kan enkele dagen duren voordat de vaccinatie zichtbaar wordt op deze site. Als er een vaccin ontbreekt, mail dan naar de praktijk die u gevaccineerd heeft, en vermeld naam, geboorte datum en foto van uw vaccinatie registratiekaart.

Handige links: 
informatie over AstraZeneca vaccin

informatie over planning Rijksoverheid, wanneer bent u aan de beurt?

informatie als u twijfelt over vaccineren